Privacyverklaring

Wij hechten veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Daarom verwerken wij uw gegevens uitsluitend op basis van de wettelijke voorschriften (AGV, Duitse telecommunicatiewet (TKG) 2003). In deze informatie over gegevensbescherming informeren wij u over de belangrijkste aspecten van de verwerking van gegevens op onze website.
 
Persoonsgegevens
Persoonsgegevens die u op deze website langs elektronische weg verstrekt, zoals bijvoorbeeld naam, e-mailadres, adres of andere persoonlijke informatie, worden door ons alleen voor het telkens aangegeven doel gebruikt, veilig bewaard en niet doorgegeven aan derden. De provider verzamelt en bewaart automatisch informatie op de webserver. Te denken valt hierbij aan de gebruikte browser, het besturingssysteem, de aanvragende pagina, het IP-adres, tijd van de toegang etc. Deze gegevens kunnen zonder controle van andere gegevensbronnen niet aan bepaalde personen toegewezen worden en wij maken ook verder geen gebruik van deze gegevens zo lang er geen sprake is van wederrechtelijk gebruik van onze website.
 
Contact met ons
Als u contact met ons opneemt, zij het via het formulier op de website of per e-mail, worden de door u verstrekte gegevens zes maanden lang door ons opgeslagen voor de bewerking van de aanvraag en voor eventuele volgende aanvragen. Zonder uw toestemming worden deze gegevens door ons niet doorgegeven.
 
Nieuwsbrief
Via onze website kunt u zich op onze nieuwsbrief abonneren. Hiertoe hebben wij uw e-mailadres en uw verklaring nodig dat u akkoord gaat met de ontvangst van de nieuwsbrief. Zodra u zich voor de nieuwsbrief aanmeldt, sturen wij u een bevestigingsmail met daarin een link ter bevestiging van de aanmelding. Het abonnement op de nieuwsbrief kunt u te allen tijde opzeggen. Stuur uw opzegging aan het volgende e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. In aansluiting daarop wissen wij meteen al uw gegevens die verband houden met het verzenden van de nieuwsbrief.
 
Google Maps
Deze website maakt gebruik van Google Maps voor de weergave van informatie op kaart. Bij het gebruik van Google Maps worden door Google ook gegevens over het gebruik van de functies van Maps door de bezoekers van websites verzameld, verwerkt en gebruikt. Meer informatie over de gegevensverwerking door Google leest u in privacyverklaring van Google op https://www.google.at/intl/de/policies/privacy/. Daar kunt u tevens in het privacy-center van Google uw instellingen aanpassen zodat u uw gegevens kunt beheren en beschermen.
 
Gebruik van Facebook
Op onze pagina's zijn plug-ins geïntegreerd van het sociale netwerk Facebook, 1601 South California Avenue, Palo Alto, CA 94304, USA . De plug-ins van Facebook herkent u aan het logo van Facebook of aan de 'like button’ (vind ik leuk) op onze pagina. U vindt een overzicht van de Facebook-plug-ins hier: https://developers.facebook.com/docs/plugins/. Bij het bezoek aan onze pagina's wordt door het plug-in een direct verbinding gemaakt tussen uw browser en de servers van Facebook. Zodoende krijgt Facebook informatie dat u met uw IP-adres onze pagina hebt bezocht. Als u op de 'like button’ van Facebook klikt, terwijl u bent ingelogd in uw Facebook-account, dan kunt u de inhoud van onze pagina's verlinken met uw Facebook-profiel. Daardoor kan Facebook het bezoek aan onze pagina's toewijzen aan uw account bij Facebook. Wij wijzen u erop, dat wij als aanbieder van de pagina's geen kennis hebben van de inhoud van de pagina's die doorgestuurd worden noch van hun gebruik door Facebook. Meer informatie hierover leest u in de privacyverklaring van Facebook op https://www.facebook.com/policy.php. Indien u niet wilt dat Facebook uw bezoek aan onze pagina's kan toewijzen aan uw account bij Facebook, dan moet u uitloggen bij Facebook tijdens het bezoek.
 
Gebruik van YouTube
De functies van YouTube zijn geïmplementeerd in onze website. Deze functies worden aangeboden door YouTube, LLC, 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, USA. De geïntegreerde video's plaatsen een cookie op de computer van de gebruiker als de website wordt opgevraagd. Wie het plaatsen van cookies voor het reclameprogramma van Google heeft uitgezet, hoeft ook geen rekening te houden met dergelijke cookies bij het opvragen van YouTube-video's. YouTube slaat echter ook in andere cookies niet persoonsgebonden gegevens van gebruikers op. Wilt u dit voorkomen, dan moet u dit in de browser blokkeren.
 
Cookies
Onze website gebruikt zogenaamde cookies. Het gaat hierbij om kleine tekstbestanden die - met behulp van de browser - op uw computer opgeslagen worden. Zij richten geen schade aan. Wij gebruiken cookies om de website gebruikersvriendelijker te maken. Sommige cookies blijven op uw computer opgeslagen, totdat u deze wist. Zij maken het ons mogelijk om uw browser bij een volgend bezoek te herkennen. Indien u dit niet wenst, kunt u uw browser zo instellen dat u over het plaatsen van cookies wordt geïnformeerd en dit per geval wel of niet kunt toestaan. Indien cookies niet geaccepteerd worden kan de functionaliteit van onze website beperkt zijn.
 
Gebruik van Google Analytics

Deze website gebruikt Google Analytics, een webanalyse-service aangeboden door Google, Inc. (‘Google’). Google Analytics maakt gebruik van zogenaamde ‘cookies’, dit zijn tekstbestanden die op uw computer worden opgeslagen en die een analyse van uw gebruik van de website mogelijk maken. De informatie over uw gebruik van deze website die door het cookie werd gegenereerd, wordt doorgegeven aan een server van Google in de VS en daar opgeslagen. In geval van de activering van de IP-anonimisering op deze website wordt uw IP-adres door Google echter binnen lidstaten van de Europese Unie of in andere verdragsstaten van het akkoord betreffende de Europese Economische Ruimte vooraf ingekort. Slechts in uitzonderingsgevallen wordt het volledige IP-adres aan een server van Google in de VS toegezonden en daar ingekort. In opdracht van de exploitant van deze website zal Google deze informatie gebruiken om uw gebruik van de website te analyseren, om reports van de website-activiteiten samen te stellen en om meer diensten aan de exploitant van de website te leveren die met de website en de internettoegang verbonden zijn. Het in het kader van Google Analytics door uw browser verzonden IP-adres wordt niet met andere gegevens van Google samengevoegd. U kunt het opslaan van de cookies voorkomen door dit in te stellen in uw browser; we wijzen u er echter op dat u in dit geval mogelijk niet alle functies van deze website volledig zult kunnen gebruiken. U kunt bovendien de registratie van de door de cookies geproduceerde en op uw gebruik van de website betrekking hebbende gegevens (incl. uw IP-adres) aan Google alsmede de verwerking van deze gegevens door Google voorkomen, doordat u de onder de volgende link beschikbare browser-plugin downloadt en installeert:  (http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de).

Meer informatie over gebruiksvoorwaarden en bescherming van persoonsgegevens leest u op http://www.google.com/analytics/terms/de.html of op https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=de. We willen u erop wijzen dat deze website Google Analytics de extensie  „gat._anonymizeIp();“ gebruikt om een anonieme registratie van IP-adressen (zogenaamde IP masking) te garanderen.

Uw rechten

In beginsel hebt u recht op informatie, rectificatie, vergetelheid, beperking van de verwerking, dataportabiliteit, herroeping en verzet. Indien u van mening bent dat de verwerking van uw gegevens een schending is van de wet op de bescherming van persoonsgegevens of dat uw rechten op het gebied van gegevensbescherming op andere wijze werden geschonden, kunt u een klacht indien bij de toezichthoudende instantie. Dat is in Oostenrijk de Datenschutzbehörde [gegevensbeschermingsautoriteit].
 
Navolgend informatie hoe u ons bereikt:
Tourismusverband Knittelfeld
Hauptplatz 15a | 8720 Knittelfeld
Tel.: +43 (0) 3512 86464
Fax: +43 (0) 3512 86464-6
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Voorzitter: Rene Liebminger

Contact

Vereniging voor toerisme Knittelfeld

Hauptplatz 15a | 8720 Knittelfeld

   Tel.: +43 (0) 3512 86464
    Fax: +43 (0) 3512 86464-6

service@knittelfeld-tourismus.at

facebook logo grau tourismusverbandknittelfeld

%MCEPASTEBIN%